STUDIO LEJLIGHED

SKAL DU PÅ MINIFERIE PÅ BORNHOLM? SÅ KAN FERIECENTER BORNHOLM HJÆLPE DIG!

Lige meget om du er til en luksus ferie eller en dejlig afslappende ferie, så kan Feriecenteret hjælpe dig med en skøn miniferie på Bornholm. Her hos os har vi 2 fantastiske boliger, som er udstyret med alt hvad du har behov for, til 2-3 personer. Dette er vores mindste feriebolig, men den er perfekt til det par der skal afsted på en hyggelig tur!

 

BOOK DIN MINIFERIE PÅ BORNHOLM, OG BO VED SANDKÅS STRAND.

Når vi her snakker om en luksus miniferie på Bornholm, så taler vi om en bolig med alt inkluderet, bortset fra kost og linnedpakker. Boligerne hos Feriecentret har alt hvad du skal bruge i en feriebolig. Dette inkludere blandt andet; bad/toilet, køkken, stue og en udsigt som man kun kan drømme om, under normale omstændigheder, fra vores dagligdag på kontoret.

Vores standard studios er også udstyret med alt det nødvendige udstyr du skulle have brug for på din miniferie til Bornholm. På den måde vil du stadig have muligheden for at lave mad, eller lade vær. Det hele er op til dig på din miniferie! Og hvis du skulle have lyst til at spice tingene lidt op på din miniferie, så kan du gøre brug af vores hyggelige restaurant, eller finde det indre barn frem og gøre brug af vores pool og hoppepude!

KONTAKT FERIECENTER BORNHOLM NU, OG BOOK DIN MINIFERIE!

Alle boligerne inklusivt vores standard boliger, er placeret lige ved Sandkås Strand. På den måde vil du have mulighed for at bade hele året rundt, eller gøre brug af øens dejlige attraktioner. Book din ferie nu, direkte her på siden. Eller kontakt os direkte på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk for at få mere information!

Bemærk:: Vore studios har IKKE soveværelse, man bor og sover i samme rum