SOMMERHUSE

SE VORES LÆKRE FERIEHUSE PÅ BORNHOLM!

I vores feriecenter har vi adskillige former for ferieboliger der kan tilpasses alle former for ferier, antal personer m.m. Dette inkludere blandt andet også vores skønne og fantastiske feriehuse på Bornholm, der passer perfekt til 4-9 personer alt efter behov. Se mere på denne side, for at finde det feriehus der passer jer bedst!

 

VORES DEJLIGE FERIEHUSE PÅ BORNHOLM, PASSER TIL HELE FAMILIEN.

Mangler du et sted at kunne placere hele familien imens du er på ferie på Bornholm? Så kan du gøre brug af vores store feriehuse, som har plads til mange familiemedlemmer eller rejsende. Boligerne er komplet udstyret med lige det, man ikke vil undvære, når man er på ferie. Dette inkludere blandt andet, en stor fællesgrund med spiseområder til udendørs brug. Her er minimal trafik, så den er privat for vores gæster. Derudover indeholder boligerne, køkken- og spiseområder, og adskillige soveværelser der er tilpasses til det rejsende antal personer.

Køkkenet er selvfølgelig også udstyret med diverse ting man ikke kan undvære, så som komfur, opvaskemaskine, køleskab/fryser og meget mere. Og hvis man har børnene med på ferien, så kan man gøre brug af vores fællesfaciliteter såsom; pool, hoppepude, frie arealer til boldspil og vores restaurant.

 

FERIEHUSE PÅ BORNHOLM, MED ATTRAKTIONER I NÆRHEDEN!

Da feriecentrets feriehuse er placeret i Sandkås er der en meget smuk udsigt over havet mod Christiansø fra boligen eller dens terrasse. Hvis man skulle have lyst til at bevæge sig rundt på øen, så har Bornholm en masse attraktioner, som man kan gøre brug af. Du kan gøre brug af Bornholm Info, til at finde de lokale arrangementer, events, og seværdigheder. Du kan også altid spørge personalet efter en anbefaling, eller du kan tage ”Bornholm i denne uge” på færgen eller i vores reception. Book din ferie nu, eller kontakt os på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk for at få mere information!