SOMMERHUSE

Sommerhus på bornholm

I vores feriecenter har vi adskillige ferieboliger, der kan tilpasses alle former for ferier, antal personer m.m. Dette inkluderer blandt andet også vores skønne og fantastiske sommerhuse på Bornholm, der passer perfekt til dig, der rejser med flere gæster eller familiemedlemmer. Her er der som udgangspunkt plads til 4-9 personer alt efter behov. Se mere på denne side for at finde det feriehus, der passer jer bedst!

Sommerhus på Bornholm til hele familien

Mangler du et sted at kunne placere hele familien, imens du er på ferie på Bornholm? Hos Feriecenter Bornholm har vi lækre sommerhuse på Bornholm til leje i hele sommerhalvåret. Vores sommerhuse er yderst rummelige og har god plads til flere familiemedlemmer eller gæster.

Boligerne er komplet udstyret med lige det, du ikke vil undvære, når du er på ferie.  Derudover indeholder boligerne køkken- og spiseområder, og adskillige soveværelser, der er tilpasset til det antal personer, I rejser. Samtidig byder feriecenteret på en stor fællesgrund med spiseområder til udendørs brug, så I kan nyde udsigten, mens I spiser. Hvis I vil nyde mad, I ikke selv har lavet, kan I gøre brug af vores restaurant på området. Hos os finder du det meste, du skulle have brug for på en ferietur til Bornholm. 

Køkkenet er selvfølgelig også udstyret med diverse køkkenredskaber, du ikke kan undvære, så som komfur, opvaskemaskine, køleskab/fryser og meget mere.
Har du børnene med på ferien, så kan du gøre brug af vores fællesfaciliteter såsom; pool, hoppepude, frie arealer til boldspil og vores restaurant. 
Omkring sommerhuset er der stort set ingen trafik, hvilket gør, at vores sommerhuse er private og dermed ideelt til dig, der ikke ønsker at blive forstyrret i din ferie.

 

Hvad kan du opleve nær vores skønne sommerhuse på bornholm

Vores sommerhuse på Bornholm er beliggende i Sandkås med smuk udsigt over havet mod Christiansø fra boligen eller dens terrasse.

Hvis du ønsker at udforske øen, byder Bornholm på en lang række attraktioner og aktiviteter, som du ikke må glip af, når du besøger øen. Oplev de rå og flotte klipper rundt omkring øen og hop i det klare blå vand ved stranden. Besøg rokkestenen og rundkirkerne på øen. Bornholm rummer det hele.

Feriecenteret er beliggende ved Sandkås Strand, som er placeret mellem Allinge og Tejn. Sandkås Strand er et sandt paradis for både store og små. Den idylliske bugt byder på en skøn strand med blødt sand og en stenindhegning, der bryder bølgerne og gør denne del af stranden særligt børnevenlig. Tag en afslappende gåtur nordpå langs kyststien til Allinge og lad dig fortrylle af den utroligt smukke natur og havets brusen undervejs. I Allinges charmerende havneområde venter hyggelige caféer, spændende butikker og autentiske silderøgerier, hvor du kan nyde klassiske bornholmske specialiteter og friske fiskeretter.

Fortsæt din eventyrlystne rejse langs kyststien fra Allinge til Sandvig, hvor en af Bornholms mest ikoniske seværdigheder står: Hammerhus. Dette imponerende middelalderslot er en sand perle af historie, der inviterer hele familien til at udforske og fordybe sig i Bornholms fascinerende fortid.

Fra stranden nær feriecenteret kan du i modsatte retning af Allinge følge kyststien sydpå til fiskerbyen Tejn, som byder på butikker, cafeér og det lokale bryggeri Penyllan, som har vundet flere priser for sit velsmagende øl.

Vend blikket mod feriecenteret, og du finder en perfekt oase i et stille område med nem adgang til en verden af oplevelser. Med butikker og gode spisesteder inden for rækkevidde er du sikret en behagelig og bekvem ferie.

Nyd et væld af spisemuligheder tæt på feriecenteret, hvor den nærmeste restaurant blot ligger 250 meter væk. I sommerperioden kan du desuden forkæle dig selv med forfriskende svømmeture i vores åbne pool, eller lad vores feriecenters restaurant byde dig velkommen til en smagfuld oplevelse.

Du kan finde lokale arrangementer, begivenheder og seværdigheder ved at besøge ”Bornholm Info”. Vores personale står også klar til at give anbefalinger, eller du kan tjekke “Bornholm i denne uge” på færgen eller i vores reception.

Folkemøde på Bornholm i 2024 

Det årlige folkemøde på Bornholm bliver i 2024 afholdt i uge 24, som i år ligger på dagene 13.-15. juni. Har du brug for overnatning til folkemødet i sommerhus, så tag et kig på vores sommerhuse på Bornholm. 

Sommerhus på Bornholm til leje

Går din næste ferie eller sommerferie til Bornholm, så tag et kig på vores rummelige sommerhuse, der kan rumme op til 9 personer. Find dit sommerhus på Bornholm til leje nu, eller eller kontakt os på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk for at få mere information!
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferie på Bornholm.