SOMMERHUSE

Sommerhus på bornholm

I vores feriecenter har vi adskillige former for ferieboliger, der kan tilpasses alle former for ferier, antal personer m.m. Dette inkluderer blandt andet også vores skønne og fantastiske sommerhuse på Bornholm, der passer perfekt til dig, der rejser med flere gæster eller familiemedlemmer. Her er der som udgangspunkt nemlig plads til 4-9 personer alt efter behov. Se mere på denne side for at finde det feriehus der passer jer bedst!

Sommerhus på Bornholm til hele familien

Mangler du et sted at kunne placere hele familien imens du er på ferie på Bornholm? Hos Feriecenter Bornholm har vi lækre sommerhuse på Bornholm til leje i hele sommerhalvåret. Vores sommerhuse er yderst rummelige og har god plads til flere familiemedlemmer eller gæster.

Boligerne er komplet udstyret med lige det, du ikke vil undvære, når du er på ferie, heriblandt en stor fællesgrund med spiseområder til udendørs brug, så I kan nyde udsigten, mens I spiser. Derudover indeholder boligerne køkken- og spiseområder, og adskillige soveværelser, der er tilpasset til det antal personer I rejser.

Køkkenet er selvfølgelig også udstyret med diverse køkkenredskaber, du ikke kan undvære, så som komfur, opvaskemaskine, køleskab/fryser og meget mere.
Har du børnene med på ferien, så kan du gøre brug af vores fællesfaciliteter såsom; pool, hoppepude, frie arealer til boldspil og vores restaurant. 
Omkring sommerhuset er der stort set ingen trafik, hvilket gør, at vores sommerhuse er private og dermed ideelt til dig, der ikke ønsker at blive forstyrret i din ferie.

 

oplev Bornholm i et lækkert sommerhus

Vores sommerhuse på Bornholm er beliggende i Sandkås med smuk udsigt over havet mod Christiansø fra boligen eller dens terrasse.

Hvis du ønsker at udforske øen, byder Bornholm på en lang række attraktioner og aktiviteter, som du ikke må glip af, når du besøger øen. Oplev de rå og flotte klipper rundt omkring øen og hop i det klare blå vand ved stranden. Besøg rokkestenen og rundkirkerne på øen. Bornholm rummer det hele.
Du kan finde lokale arrangementer, begivenheder og seværdigheder ved at besøge ”Bornholm Info”. Vores personale står også klar til at give anbefalinger, eller du kan tjekke “Bornholm i denne uge” på færgen eller i vores reception.

Folkemøde på Bornholm i 2024 

Det årlige folkemøde på Bornholm bliver i 2024 afholdt i uge 24, som i år ligger på dagene 13.-15. juni. Har du brug for overnatning til folkemødet i sommerhus, så tag et kig på vores sommerhuse på Bornholm. 

Sommerhus på Bornholm til leje

Går din næste ferie eller sommerferie til Bornholm, så tag et kig på vores rummelige sommerhuse, der kan rumme op til 9 personer. Find dit sommerhus på Bornholm til leje nu, eller eller kontakt os på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk for at få mere information!
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferie på Bornholm.