4 VÆRELSES udsigtslejlighed

GÅR DIN REJSE TIL BORNHOLM? SÅ LEJ EN FERIEBOLIG HOS OS!

Med vores lækre 4 værelses ferielejligheder på Bornholm har du mulighed for at læne dig tilbage og nyde din ferie i fulde drag, når din rejse går til Bornholm! Med den smukke udsigt over havet fra terrassen mod Christiansø, de dejlige rum og huse kan du og din partner, eller dig og din familie slappe af på Bornholm.

FÅ EN 4 VÆRELSES FERIELEJLIGHED TIL DIN REJSE TIL BORNHOLM

Her hos Feriecenter Bornholm, har vi sørget for de dejligste boliger, med skønne omgivelser og faciliteter. Vores 4 værelses ferielejligheder er som alle andre også udstyret med eget køkken der har alt hvad du har brug for på din rejse til Bornholm. Ud over dette så har disse lejligheder også terrasser som du kan bruge til at nyde vejret på solskinsøen. Alt hvad du har brug for på din minirejse til Bornholm, kan du finde inden for Feriecenter Bornholms grænser, eller ved deres naboer. Dette inkluderer havet, en Netto og SuperBrugsen, som ligger 6 minutters kørsel i bil væk fra feriecentret.

VORES FERIECENTER GIVER PLADS TIL ALLE OPLEVELSER PÅ BORNHOLM!

Feriecentrets ferieboliger ligger lige ud til Sandkås Strand. Da Bornholm er en forholdsvis lille men til tider stor ø, vil du finde mange attraktioner for øen, der kan hjælpe med at holde dig underholdt under dine ferier. Book din ferie nu, eller kontakt os på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk. Generelt kan du finde alle former for attraktioner, begivenheder, restauranter, shopping og meget mere på Ferieøen Bornholm, den officielle guide! På øen finder du noget til alle slags ferier, og dette gælder også din rejse til Bornholm! Dette omfatter blandt andet: udendørsaktiviteter museer, kirker og selvfølgelig også Hammershus, som er en imponerende ruin fra middelalderen.