3 VÆRELSES LEJLIGHED

VI HAR DIN FERIELEJLIGHED PÅ BORNHOLM!

Hvis du er på udkig efter en ferielejlighed på Bornholm, så står Feriecenter Bornholm klar til at hjælpe dig! Her hos os har vi ferielejligheder der har 2 soveværelser m.m. Dette gør at der kan overnatte fra 4 til 8 personer i vores skønne boliger. I vores boliger sørger vi altid for at give dig den bedste oplevelse, som overhovedet muligt! Derfor giver vi dig alt hvad vi kan inden for boligens rammer. Dette inkludere blandt andet gratis wi-fi, skønt badeværelse, stor stue med sofa og spisegruppe og fællesfaciliteter såsom, pool, hoppepude & restaurant.

Få en 3 værelses ferielejlighed på Bornholm. Her på Feriecenteret, har vi skaffet de dejligste boliger, med smukke omgivelser og faciliteter. Vores ferielejligheder med 3 soveværelser er ligesom alle vores andre boliger, også udstyret med deres eget køkken. Dette køkken har alt hvad du behøver på din ferie på Bornholm. Ud over det skønne køkken, så har disse lejligheder også terrasser som du kan bruge til at nyde vejret på solskinsøen.

FÅ EN FERIELEJLIGHED PÅ BORNHOLM MED SKØNNE OMGIVELSER!

Alt hvad du har brug for mens du er på Bornholm, kan du finde inden for Feriecenter Bornholms grænser, eller hos vores naboer. Dette inkluderer blandt andet udsigt over det fantastiske hav mod Christiansø og en netto og SuperBrugsen, som ligger cirka 6 minutters kørsel fra feriecentret. Book dit ophold hos os nu, eller kontakt os på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk.

Vores feriecenter tilbyder plads til alle de forskellige, bornholmske oplevelser! Feriecentrets ferielejligheder ligger blandt andet lige ud til Sandkås Strand, så du kan gøre brug af havet hele året rundt. Hvad end det er vinterbadning, gåture, udsigt eller solbadning. Bornholm er måske en lille ø for nogle, men der er adskillige attraktioner som man kan gøre brug af under sit ophold. Så hvis du har brug for inspiration til noget, så kan du med fordel kontakte os, og så guider vi dig gerne!.