3 VÆRELSES udsigtsLEJLIGHED

VI HAR DIN FERIELEJLIGHED PÅ BORNHOLM med fantastisk udsigt!

Hvis du er på udkig efter en ferielejlighed på Bornholm, så står Feriecenter Bornholm klar til at hjælpe dig! Her hos os har vi  3 værelses ferielejligheder, der har 2 soveværelser m.m. Dette gør, at der kan overnatte fra 4 personer i vores skønne boliger. I vores boliger sørger vi altid for at give dig den bedste oplevelse, som overhovedet muligt! Derfor giver vi dig alt, hvad vi kan inden for boligens rammer. Dette inkludere blandt andet gratis wi-fi, skønt badeværelse, stor stue med sofa og spisegruppe og fællesfaciliteter såsom, pool, hoppepude & restaurant.

FÅ EN FERIELEJLIGHED PÅ BORNHOLM MED SKØNNE OMGIVELSER!

Alt hvad du har brug for mens du er på Bornholm, kan du finde inden for Feriecenter Bornholms grænser. Dette inkluderer blandt andet udsigt over det fantastiske hav mod Christiansø.  En Netto og 2 Brugser, som ligger cirka 6 minutters kørsel fra feriecentret, giver mulighed for et godt ophold. Book dit ophold hos os nu, eller kontakt os på +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk.

Vores feriecenter tilbyder plads til alle de forskellige, bornholmske oplevelser! Feriecentrets ferielejligheder ligger blandt andet lige ud til Sandkås Strand, så du kan gøre brug af havet hele året rundt. Hvad end det er vinterbadning, gåture, udsigt eller solbadning. Bornholm er måske en lille ø for nogle, men der er adskillige attraktioner som man kan gøre brug af under sit ophold. Så hvis du har brug for inspiration til noget, så kan du med fordel kontakte os, og så guider vi dig gerne!