EKSKLUSIVE BOLIGER

IND DIN EKSKLUSIVE FERIEBOLIG PÅ BORNHOLM HOS FERIECENTER BORNHOLM!

Med vores eksklusive feriebolig på Bornholm i Sandkaas ved Allinge, har du mulighed for at læne dig tilbage og nyde din ferie til det fulde! Du er sikker på en fantastisk havudsigt, grønne områder tæt på by og skønne boliger. Her kan du og din partner, eller dig og din familie kan tage hen og slappe af på fantastiske Bornholm.

 

EN EKSKLUSIV FERIEBOLIG PÅ BORNHOLM MED NÆSTEN ALT INKLUDERET!

Når vi her snakker om ferieboliger med næsten alt inkluderet, så snakker vi om alt bortset fra kost og linnedpakker. Vores skønne boliger er udstyret med udsøgte værelser og faciliteter, der blandt andet inkludere, stue med sofa og spisegruppe, bad/toilet, køkken og smukke omgivelser, samt terrasse med direkte med direkte udsigt til havet. Køkkenet vil altid være udstyret med lige det, du har brug for. Dette inkludere blandt andet: komfur, opvaskemaskine, køleskab med fryser, koge og stege grej, service og meget mere. Derudover har vi også fællesfaciliteter, som er perfekte for både børnefamilier, hos os finder du nemlig også pool, hoppepude og en restaurant. På den måde behøver du ikke at forlade Feriecenter Bornholm, da alt er lige ved hånden for jer!

 

EN FERIEBOLIG MED SKØNNE OMGIVELSER!

Feriecenters ferieboliger ligger placeret tæt ved Sandkås Strand. Da Bornholm er en forholdsvis lille men på samme tid en stor Ø, vil du finde massere af attraktioner for Øen der kan være med til at underholde dig på din ferie! Book din feriebolig nu eller kontakt os på en af de følgende måder: ring til os på, +45 51 40 80 60 eller skriv til os på info@feriecenterbornholm.dk.

Generelt kan du finde alle former for attraktioner, events, restauranter shopping og meget mere på Ferieøen Bornholm, den officielle guide! På Bornholm finder du noget for alle slags ferier. Dette inkludere blandt andet: Udendørs aktiviteter, museer, kirker, og selvfølgelig også det legendariske Hammershus, som er et imponerende middelalderlige slot ruin.